ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-12-2017

Balša Radunović: Žao mi je zbog gašenja mog nekadašnjeg kluba

Balša Radunović je karijeru započeo u nekadašnjoj budvanskoj rivijeri sa kojom je nekoliko puta bio šampion države i osvajač kupa, a već drugu sezonu nalazi se u Španiji i kako kaže, žao mu je zbog gašenja njegovog nekadašnjeg kluba.

Primač servisa naše reprezentacije je bio najbolji igrač Superkupa, pošto je uknjižio 17 poena. Crnogorski odbojkaški reprezentativac je ponovio uspjeh od prošle godine, kada je sa Teruelom stigao do prvog trofeja u sezoni.

Lani je Teruel savladao Almeriju, a na startu ove sezone je, na svom terenu, porazio šampiona Palmu sa Majorke sa 3:0 (25:19, 25:21, 25:22). To je šesti trofej Teruela u ovom takmičenju. Ne razmišlja o promjeni iako je bilo i drugih klubskih promjena, a na polusezoni je vise nego zadovoljan.

"Ne bih mijenjao klub, postoje neki razgovori da i u narednoj sezoni budem njihov član ali to zavisi od dosta faktora ali ćemo vidjeti šta će biti na kraju sezone dal ostajem ili idem negdje" kazao je Radunović.

Bio je dio reprezentacije uz kratku pauzu a novo okupljanje ih ocekuje polovinom 2018 godine, jer u avgustu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

"Realno mislim da ovog puta ne smijemo da propustimo šansu da se kvalifikujemo. Mislim da ova reprezentacija ima potencijala" navodi Balša.

Radunović je prije Teruela , a nakon Budvanske rivijere, proveo dvije sezone u Italiji u Sagrateu i Raveni, zatim je igrao u Grčkoj, Bahreinu i Iranu.

Opširnije u večerašnjem Polisu...

Novinar Jelena Janićijević
Reklame