ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

14-03-2018

Bliži se festival "Male morske pjesme i priče"

Festival književnosti za djecu "Male morske pjesme i priče" održaće se od 26. do 31. marta 2018. godine, a na konkurs koji su NVO "Dramski studio Budva" i JU "Narodna biblioteka Budva" raspisali stiglo je više od 200 radova.

Direktorica NVO "Dramski studio Budva" Radmila Knežević je kazala da se konkurs za učenike osnovne škole sjutra završava, dok je rok za učenike srednjih škola do 23. marta.

Knežević navodi da je do sada stiglo oko 200 radova, a da su radovi koji su pristigli izuzetno kvalitetni. Ona je dodala da radove potpisuju i mentori, što daje dodatnu sigurnost da rad nije prepisan.

Knežević je navela da su radovi stigli iz Srbije, BiH, Hrvatska, Republike Sprske, Makedonije...

Podsjećamo, NVO "Dramski studio Budva" i JU "Narodna biblioteka Budva" raspisali su konkurs za peti festival književnosti za djecu "Male morske pjesme i priče" za učenike osnovnih i srednjih škola.

Tema konkursa je: Glavni junak moje pjesme/priče. Radove (u doc. ili docx formatu, otkucane nekim od standardnih fontova), slati elektronskim putem na e-mail adresu [email protected], ili na adresu Biblioteke JU Narodna biblioteka Budva Ul. Žrtava fašizma bb (zgrada Akademije znanja) 85310 Budva, Crna Gora.

Više informacija o Festivalu možete dobiti na broj telefona 069/0560-221 i pputem maila: [email protected].

Pogledajte progam festivala.