ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

07-08-2017

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio drugi singl, u najavi prvi album

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio je juče, 6. avgusta, na svom zvaničnom youtube kanalu spot za pjesmu Ka da te niko ne gleda.

Ovo je drugi objavljeni singl koji najavljuje naš prvi album pod nazivom Skriveni gradski fank, a čije objavljivanje je planirano za drugu polovinu ove godine.

Pjesma je snimljena u studiju M Sound u Podgorici kod Mihaila Mihe Radonjića, dok je spot snimila produkcijska kuća Mediatag iz Podgorice.

Snimanje spota su pomogli Turistička organizacija Opštine Budva kao i vlasnici i osoblje plaže Malaji na Jazu u Budvi.Bend Mazzom u fugazzu aktivno radi od 2015. godine iako su pojedini članovi međusobno sarađivali i radili na idejama koje će se kasnije razviti u autorske pjesme u studiju

Radio Katakomba u Budvi nekoliko godina prije formiranja stalne postave benda.

U drugoj polovini ove godine planirano je objavljivanje albuma prvijenca pod nazivom Skriveni gradski fank.

Bend je žanrovski šarolik, a pjesme na albumu se kreću – po uticajima koje crpe – od hip hopa, džeza, popa, fanka i roka, sve do žestokog gitarskog zvuka.

Možda je krosover prava riječ ukoliko bi neko insistirao na žanrovskoj odrednici.

Bend čine Bogdan Veljović – gitara, Đorđije Pajović – bubnjevi, Nemanja Đorđević – mc (tekstopisac i reper), Nebojša Ćulafić – klavijatura, gitara i vokal, Petar Šuković – bas gitara, Miroslav Karović – gitara i vokal.
Reklame