ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

27-11-2017

Budvanski bokseri najuspješniji u Zagrebu

Na juče završenom medjunarodnom turniru “Zagreb open”, na kome su učestvovali bokseri iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemacke, Rumunije, Madjarske, Bokserski klub "Budva” osvojio je čak šest zlatnih, četiri srebrne i tri brozane medalje, čime su, zvanično postigli najbolji rezultat na turniru!

- Nikola Radenović (školarac 54kg) je u polufinalnom meču pobjedio odličnog Vitalija Valtera (BK BWBV) iz Njemacke, a u finalu je izgubio podjeljenom odlukom sudija od Franka Tonse (BK PREDATOR).

- Pavle Božović (školarac 56kg) je u finalu boksovao protiv Duje Lipsanovića (BK SPLIT) drastično je oštećen. Nakon takve odluke sudija reagovao je i jedan od najbojih boksera Hrvatske svih vremena Zeljko Mavrović koji je javno čestitao Pavlu na pokazanom u ringu.

- Bojana Gojković (školarka 46kg) je savladala prekidom u prvoj rundi Fani Szabo (BK BASTI) iz Rumunije.

- Nebojša Leković (junior 63kg) je bio ekspresan i u polufinalu je pobjedio prekidom u 2 rundi Tina Golubovića (BK GLADIJATOR),a u finalu je pobjedio prekidom u prvoj rundi Anta Ledica (BK PREDATOR).

- Miloš Krasnići (junior 66kg) je u dinamičnom meču podjeljenom odlukom sudija izgubio od Sadika Gasija (BK MARIBOR) iz Slovenije.

- Petar Liješević (junior 70kg) je u četvrtfinalu jednoglasno pobjedio Luku Volmuta (BK OSJEK). U polufinalu je prekidom u drugoj rundi pobjedio Leona Kolareca (BK VELIKA GORICA). U finalu je trebao da se sastane sa klupskim drugom Balšom Božovićem (junior 70kg) koji je u polufinalu bez borbe pobjedio Nou Jezaka (BK TITAM GYM) te smo odlućili da taj meč ne boksuju.

- Nina Radenović (junior 57 kg) je u polufinalu izgubila na poene od Nikoline Cacić (BK OMEGA).

- Nela Radenović (junior 52 kg) je u finalu pobjedila jednoglasno Tamaru Tarnoczi (BK VECSEZ) iz Madjarske.

- Stevan Sjekloća (mladi 64kg) je u polufinalu izgubio od Jakoba Vogelsanga (BK CELJE) iz Slovenije.

- Tamara Radunović (senior 57kg) je u finalu podjeljenom odlukom sudija pobjedila Mariju Petric (BK SESVETE).

- Milos Vujović (senior 69kg) je u finalu u odlicnom mecu izgubio na poene od Mihela Jugovica (BK GLADIJATOR).

- Petar Marčić (senior 75kg) je briljirao pobjedivši u polufinalu prekidom u drugoj rundi Svema Rakitnicana (BK SESVETE) dok je u finalu ubjedljivo savladao Stijepana Condroca (BK ARENA), saopšteno je iz Kluba.