ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

24-06-2018

Članica BK "Budva" osvojila zlatnu medalju u Njemačkoj

U Njemačkom gradu Benshajm je od 22. do 24. juna održan međunarodni tunir u ženskom boksu. Crnu Goru je predstavljala članica BK "Budva" Bojana Gojković, koja je u uzrastu juniorki do 48 kg, nakon dvije pobjede, osvojila zlatnu medalju.

U Njemačkom gradu Benshajm od 22 do 24 juna je održan međunarodni tunir u ženskom boksu, na kome je učestvovalo preko 150 takmičarki iz 12 zemalja Evrope.

Crnu Goru je predstavljala članica BK "Budva" Bojana Gojković, koja je u uzrastu juniorki do 48 kg, nakon dvije pobjede, osvojila zlatnu medalju. U polifinalu je pobjedila Mariju Avram, dok je u finalu pobjedila Melisu Rempel. Obje takmičarke su iz Njemačke.

“Oba meča su bila teška iz razloga sto su obje protivnice bile veoma kvalitetne i iskusne imajući iza sebe po preko 50 odboksovanih mečeva. Za oba meča smo napravili taktiku koju je Bojana realizovala u ringu i zasluženo pobjedila. Veoma smo zadovoljni, ali već od sjutra sve ostavljamo iza sebe i nastavljamo sa radom i pripremama za Bojanin naredni turnir koji je očekuje 5 i 6. jula u Grčkoj, a sve sa ciljom da sto spremnije dočeka prvenstvo Evrope u oktobru", kazao je trener Nikola Ružić.