ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

17-09-2018

Crnogorski simfonijski orkestar ponovo u Kotoru

Veliki koncert Crnogorskog simfonijskog orkestra, pod dirigentskom palicom maestra Grigorija Kraska, održaće se na Ljetnoj pozornici u Kotoru u petak 21. septembra, od 20 sati.

Na progamu su djela Bizea, Pučinija, Rosinija, Štrausa i drugih.
Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće od danas na blagajni Kulturnog centra od 10h do 12h, a na dan koncerta na blagajni Kulturnog centra od 10h do 12h i na Ljetnoj pozornici dva sata prije početka (18h do 20h).

i na na Ljetnoj pozornici dva sata prije početka koncerta.
Generalni sponzor je Luka Kotor AD, sponzor Komunalno preduzeće DOO, a organizator je Kulturni centar “Nikola Đurković”.

Podsjećamo, kotorski Kulturni centar je u oktobru prošle godine potpisao Sporazum o saradnji sa Muzičkim centrom Crne Gore o organizaciji dva velika koncerta Crnogorskog simfonijskog orkestra u Kotoru.

CRNOGORSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR nastupio je prvi put, u organizaciji kotorskog Kulturnog centra, 07. juna ove godine na Pjaci Svetog Tripuna.

Zbog velikog interesovanja domaće i strane publike koncert će ovoga puta biti na renoviranoj Ljetnoj pozornici, a uspijeh prošlog koncerta garancija je da će i sada publika uživati u kompozicijama klasične muzike.