ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

12-07-2018

Čučka je optimista u pogledu rješavanja krize budvanske vlasti

Miodrag Čučka, predsjednik OO Crnogorske u Budvi potvrdio je da je danas održan sastanak predstavnika koalicije na vlasti u Budvi sa predstavnicima Crnogorske na kojem se razgovaralo o načinima rješavanja krize budvanske vlasti.

“Crnogorska je uvijek insistirala na dijalogu, jer je razgovor najbolji način da se rješavaju zajednički problemi. Razgovarali smo danas i poslije tih razgovora mogu da kažem da sam optimista”, naglasio je Čučka.

Čučka je izjavio da Crnogorska svakom pitanju, kako u budvanskoj tako i u crnogorskoj politici, pristupa transparentno, precizno i da se u ovom slučaju ponaša na isti takav način.

“Razgovaramo o tri grupe pitanja. Osnovnu i prvu grupu pitanja čini mogućnost dogovora o političkim pretpostavkama za rješavanje krize ove vlasti. Drugo, svaki dogovor, što se tiče Crnogorske, mora da obuhvati i saglasnost oko programskih načela zajedničkog djelovanja. I naravno, postoje posebna pitanja koja se tiču niza pojedinačnih stvari o kojima je takođe potrebno postići saglasnost”, zaključio je Čučka.
Reklame