ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

19-10-2018

Danas u prostorijama Narodne biblioteke Budva promocija knjige i radionica

U JU Narodne biblioteke Budva, danas će biti realizovana dva programa. Prvi u 17h kada će početi predstavljanje knjige "Čarobna mrežaonica paučića Vida" (crtanke za djecu i odrasle) autorki Martine Kosec i Sanele Grazie. Promocija je programski segment Međunarodne konferencije fraktalnog crteža koja se održava u Budvi.

O knjizi će govoriti autorka i predstavnica Metode fraktalnog crteže za Hrvatsku - Martina Kosec, kao i predstavnica Metode fraktalnog crteža za Crnu Goru - Gordana Ražnatović.

Nakon toga u 18h sa osnovcima i njihovim roditeljima biće realizovana radionica koju će voditi Martina Kosec.

U 19 sati, u Biblioteci kao suorganizatoru ovog programskog segmenta, biće realizovan off-program 5. Književne rezidencije koja se organizuje u selu Čelobrdo i to predstavljanje beogradskog kruga pisaca "Čajanka kod Bojića u 7" .

Učestvuju: urednik Karlo Astrahan, a njegovi sagovornici su Goran Stojičić (autor multimedijalne zbirke "Besani", koja je do sada doživjela već šest izdanja), Vladimir Jovanović (hit-roman "Malo nam za sreću treba") i Đorđe V. Gregović, jedan od organizatora rezidencije, kao i ostali učesnici književne rezidencije.