ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

19-10-2018

Domaći odbojkaški šampionat za muškarce počinje sjutra

Domaći odbojkaški šampionat za muškarce počinje sjutra. Članovi odbojkaškog kluba "Budva" slobodni su u prvom kolu, dok će u drugom ugostiti ekipu Sutjeske.

Za članove odbojkaškog kluba "Budva" sezona startuje sjutra za kada je zakazan početak prve muške odbojkaške lige. Izabranici Vladimira Vasovića su u protekle dvije sedmice odradili nekoliko kontrolnih utakmica, tokom kojeg je Uprava kluba mogla da vidi do kog nivoa su stigli sa trenažnim procesom. Prema riječima sportskog direktora Nemanje Zenovića, ekipa je u potpunosti spremna za sve obaveze koje ih slijede.

"Mjesec dana je prošlo otkako smo se okupili, dva nova igrača su nam se priključila prije 15 dana, i sad se pripremamo za prvenstvo Crne Gore. Ove godine ne igramo u Evropi. ali se nadam da ćemo kroz Crnogorsko prvenstvo sledeće godine izboriti to učešće.Želimo da Budva opet bude prepoznatljiva po dbroj odbojci kao nekad", kazao je Zenović i dodao da nije realno da se priča o nekim ligama šampiona jer je budžet skroman.

"Uklpamao se u budžet koliko možemo, ono što smo stavili kao lični cilj u klubu je rad sa mlađim selekcijama", istakao je Zenović.

Prvo kolo članovi odbojkaškog kluba "Budva" su slobodni, drugo igraju protiv ekipe Sutjeske.

"Ima još mjesta za napredak ekipe. Kroz sezonu će sve to doći na svoje. Ove godine nam je ambicija da se uključimo u borbu za titulu", kazao je Zenović.

Uz ekipe Jedinstva i Budućnosti koji su pojačali svoj sastav, građani će imati priliku da gledaju jednu dobru i lijepu odbojku u Crnoj Gori.