ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

12-10-2017

DPS: Lagano se urušava kula od karata koju su mjesecima gradili

Demokratska partija socijalista nikad nije pretendovala da utvrđuje bilo čiju odgovornost, posebno ne krivičnu, kazali su u DPS-u.

"Za taj posao postoje nadležne državne institucije, čiji rad Bečićevi Demagozi uvažavaju, ali selektivno od slučaja do slučaja. Kao i svi licemjeri i demagozi, oni misle da su mjera svega, te sebi dodjeljuju ulogu da odlučuju o krivici i nevinosti. Jasno je da su junaci Nušićevog „Sumnjivog lica“ danas u poziciji da brane neodbranjivo. Lagano se urušava kula od karata koju su mjesecima gradili, ali su zaboravili „sitnicu“ – laž je temelj veoma sklon padu", navode u DPS-u.

U DPSu smatraju da prema poimanju pravde i morala Demokrata "svi drugi mogu biti krivi, ali njihova nedjela i nepočinstva uvijek su plod neke zavjere".

"Umišljeni moralni arbitri vide trunku u tuđem oku, ali sebe smatraju nevinima čak kad im policija kod članova opštinskog odbora nađe automatsko oružje. Što se Gorana Slovinića tiče, je li ili nije njihov funkcioner i finansijer, ko je kome što obećavao, neka raščišćavaju između sebe, kao i okolnosti pod kojima je podnio ostavku „zbog nemogućnosti da prisustvuje sastancima“ ili, kako bi narodski bilo rečeno - zbog odlaska u zatvor. Problemi su vam se nagomilali, Demagozi. Pozabavite se svojim dvorištem i svojim poslom, za tuđe strahove ne brinite", kazali su u DPS-u.
Reklame