ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

20-05-2019

Džiu - džicu klub Budva zauzeo I mjesto na XI Evropskom kupu

Pod pokroviteljstvom Opštine Budva, a u organizaciji Džiu-džicu saveza Crne Gore i Džiu-džicu kluba "Budva", u subotu, 18 maja u Sportskom Centru "Rea" u Budvi, uspješno je održan XI Evropski kup pod nazivom "Budva Open 2019", na kojem je učešće uzelo preko 350 takmičara iz 10 država.

Učešće su uzeli klubovi iz Poljske, Ukraine, Rusije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Srbije i Crne Gore.

Kako je saopšteno iz kluba, u ukupnom plasmanu I mjesto je zauzeo Džiu-džicu klub „Budva“.


II mjesto pripalo je Džu-džicu klubu „Silesia Tim“ iz Poljske i III mjesto Džiu-Džicu klub „Soko“ iz Kotora.


Za najboljeg takmičara u borbama proglašen je takmičar iz Republike Srpske Golijan Dejan a za najbolji duo par takmičarke Džiu-džicu kluba „Budva“ Bogićević Nina i Nikčević Ljubica.

"Takmičenje je svečano otvorio predsjednik Opštine Budva, g-din Marko Bato Carević, koji je u svom govoru pozdravio sve sportiste, predstavnike država i prisutne goste, i poželeo im sretan takmičarski dan i ugodan boravak u našem gradu. U programu svečanog otvaranja učestvovalo je Kulturno-umjetničko društvo „Stari Grad“, članovi Karate kluba „Budva“", piše u saopštenju Džiu - džicu kluba Budva.