ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-05-2019

FBT: U toku konkurs za najbolju biznis ideju iz oblasti turizma

U skladu sa dugoročnim opredjeljenjem usmjerenim ka stvaranju visokokvalitetnih kadrova Fakultet za biznis i turizam Budva stipendira i podstiče razvoj najtalentovanijih đaka i studenata.

S ciljem da najbolji od njih budu u potpunosti oslobođeni svih troškova studiranja, Upravni odbor Fakulteta za biznis i turizam Budva donio je odluku o raspisivanju konkursa za najbolju biznis ideju iz oblasti turizma radi dodjele studentske stipendije, saopšteno je sa FBT-a.

Fakultet za biznis i turizam Budva poziva maturante srednjih škola iz Crne Gore da konkurišu za besplatno studiranje na ovoj instituciji. Vrijednost stipendije je € 4.500,00 i odnosi se na pokriće svih redovnih troškova studiranja na Fakultetu za tri akademske godine. Stipendiju dobija kandidat čiji rad na temu “Moja biznis ideja u turizmu” bude ocijenjen najboljim. Pobjednički rad biće objavljen i u časopisu “Putovanja”. Detaljnije informacije o načinu prijavljivanja i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na web adresi www.fbt-budva.com, telefonom ili lično u Studentskoj službi fakulteta.

Konkurs traje do 15. juna.