ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

17-07-2017

Iscrtavanje horizontalne signalizacije za taksi stajališta

Iz Sekretarijata za privredu obavještavaju da je akcija iscrtavanja horizontalne signalizacije za obilježavanje taksi stajališta planirana za danas od 23 h do sjutra u 7 h.

Obilježavanja će se obavljati na taksi stajalištu kod marketa Voli i na dijelu ulice pored hotela Blue Star u Petrovcu, na javnom parkingu kod restorana Šumet (kuća Iva Rađenovića) i kod hotela Adrović u Svetom Stefanu, dio ulice u miločerskoj šumi (nezavršena saobraćajnica ka magistralnom putu) u Miločeru, kod hotela Maestral u Pržnu, Bečićka plaža, Moc, restoran Stari hrast i ulica Alekse Šantića u Bečićima, te taksi stajalište kod vile Park u Budvi.

O planiranoj akciji obaviješteni su nadležni u Parking servisu Budva, Saobraćajnoj i Komunalnoj policiji, tako da će biti angažovani na oslobađanju navedenih lokacija od parkiranih vozila.

"Molimo vlasnike da na navedenom prostoru ne parkiraju vozila u naznačenom vremenskom intervalu kako bi pomogli da se akcija iscrtavanja horizontalne signalizacije obavi u planiranom roku", saopštavaju iz Sekretarijata za privredu Opštine Budva.
Reklame