ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-09-2018

Javni poziv za dostavu predloga u vezi pripreme Nacrta Programa postavljanja privremenih objekata

Građanima opštine Budva, pravnim licima i preduzetnicima, mjesnim zajednicima, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima, službama i preduzećima, nevladinim organizacijama, kao i svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, interese, stavove i potrebe u vezi pripreme Nacrta Programa postavljanja privremenih objekata za teritoriju opštine Budva, za period od pet godina i Nacrta Odluke o bližim uslovima za postavljanje, odnosno građenje privremenih objekata, uređaja i opreme na teritoriji opštine Budva.

U skladu s odredbama Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, koje se odnose na oblike i mehanizme učešća u postupku prethodnog konsultovanja, Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj, obavještava sve zainteresovane subjekte da svoje predloge, stavove, interese i potrebe mogu izraziti dostavljanjem istih u pisanoj formi putem pošte na adresu:Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj, Trg sunca br. 3; putem e-maila: [email protected] i [email protected] ili u neposrednoj komunikaciji sa sekretarom Sekretarijata svakog radnog dana u vremenu od 13h do 14h, za vrijeme trajanja perioda prethodnog konsultovanja od 21. septembra do 28. septembra 2018. godine.

Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj dužan je da obradi sve podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačini izvještaj o istom, koji će biti objavljen na internet adresi Opštine Budva www.budva.me i to najkasnije 01. oktobra 2018. godine.

Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjavanja Izvještaja, Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj će pripremiti Nacrta Programa postavljanja privremenih objekata za teritoriju opštine Budva, za period od pet godina i Nacrta Odluke o bližim uslovima za postavljanje, odnosno građenje privremenih objekata, uređaja i opreme na teritoriji opštine Budva, koji će biti upućeni na javnu raspravu.

Javni poziv i obavještenje o pokretanju postupka za donošenje Nacrta ovih akata, biće objavljen preko lokalnog javnog emitera Radio Televizija Budva, na internet adresi www.budva.me i na oglasnoj tabli Opštine.