ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

08-09-2017

Kiša premjestila Novi val u Modernu galeriju i Vihor bar

Pošto nijesu dobri vremenski uslovi da se planirani program održi ispred Jadranske straže i između crkava u Starom gradu, odlučili smo da večerašnji filmski segment festivala od 20 do 22 sata premjestimo u Modernu galeriju, a muzički dio u Vihor bar u Starom gradu, kazao je za Radio Budvu Novak Govedarica iz NVO Agora.

Prema njegovim riječima, večeras će biti prikazane filmske projekcije nagrađivanih kratkometražnih filmova autora i autorki iz Crne Gore i regiona, kojima će prisustvovati autorka Milica Filipovska i mlada glumica Gracija Filipović.

"Drugi dio večerašnjeg programa će se realizovati u Vihor baru u Starom gradu od 22 do 1 sat nakon ponoći i nastupiće Luce, Lovely Quinces, Freedom, kao i mlađa generacija i novi muzičari koji donose neki novi senzibilitet i energiju na aktuelnu scenu", najavio je Govedarica.

On je naglasio da će kompletan program planiran za 9. septembar biti realizovan 10. septembra na platou između crkava, jer je za tada najavljeno vedro i lijepo vrijeme.

"Gost iz Zagreba, grupa Svemirko neće moći da ostane u nedjelju, tako da će nastupiti u subotu u Vihor baru kada ćemo napraviti i neku vrstu reprize uz nastupe Tamare Ristić Kezz, klavijaturistkinje koja komponuje i kombinuje razne elemente elektronske muzike i popa sa suptilnim uplivima etno muzike sa naših prostora, kao i još jednog gosta iz Hrvateske, kantautora J.R.Augusta. Dakle, oni će dva puta nastupiti i 9. i 10. septembra", zaključio je Govedarica.


M.Mijušković