ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

17-08-2018

Nikšićanin uhapšen u Budvi zbog sumnje da je drogu držao radi prodaje

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Budva su juče kontrolom jednog lica na šetalištu u Budvi pronašli i oduzeli devet pvc kesica sa marihuanom koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo radi dalje prodaje. Ovo lice je lišeno slobode.

Naime, kako se navodi u saopštenju Uprave policije, službenici CB Budva su juče na šetalištu Slovenska obala u Budvi kontrolisali S.R. (21) iz Nikšića, kod kojeg je tom prilikom pronađeno i od njega oduzeto devet pvc kesica sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko devet grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge. Službenici Odsjeka su o svemu obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.R. liši slobode. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden pomenutom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.