ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

04-09-2017

Nova programska šema od 11. septembra na RT Budva

Od ponedjeljka 11.09. ove godine TV Budva uvodi novu programsku šemu. Nakon dinamičnog ljeta i projekata koje smo uradili u saradnji sa RT Vojvodine, u toku su pripreme za nove programske sdržaje koje ćemo emitovati na našem kanalu.

Od novina koje će gledaoci imati prilike da vide, izdvajamo jutarnji program Jutrom iz Budve koji će trajati puna dva sata i počinjaće u 7.00. Zatim kratka informativna emisija Pregled koja će obuhvatiti najvažnije vijesti iz zemlje i regiona.

Polis vas čeka u već dobro poznatim terminima, sa tom razlikom što će biti emitovan i vikendom.

U popodnevnim terminima vas čeka dnevno- magazinska emisija Ćakule, a vidjećete i koje knjige vam preporučuju poznati u kratkoj dnevnoj emisiji Litera.

U večernjim terminima tu su svima dobro poznate emisije – koje će se vratiti na male ekrane. Ponedjeljkom Sport time, utorkom Mediterraneo, srijedom – Problem i Naša prava, četvrtkom od 20 časova gledaoci će moći da prate Amfiteatar.

Subotom ujutru imamo rezervisan termin za najmlađe – Dječiji val. Uz kupljene sadržaje dokumentarnog i igranog programa, nadamo se da će uz program RT Budva sve duži zimski dani biti ispunjeniji i sadržajniji.