ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

16-12-2017

Oprez zbog mokrih i klizavih puteva, i dalje zatvoren put Budva - Cetinje

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i upozorili na pojavu odrona.

Vozačima se savjetuje maksimalno oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva u mjestu Brajići saobraćaj je u prekidu zbog saniranja kosine i opasnosti od novog obrušavanja kamena na tom dijelu puta.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, dionica Košljun – Zavala, saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat - Budva u mjestu Lastva Grbaljska, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i reguliše se semaforom.


Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se je jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuno je prekinut od osam do deset sati i od 14 do 16 sati, izuzev nedjeljom.

Na dionici auto puta Bar-Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog izvođenja geotehničkih istražnih radnji na maggistralnom putu M-6 Vilusi- Nikšić, raskrsnica Vilusi-Trubjela, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam sati do 17 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore - Bar u mjestu Šušanj saobraća se jednosmjerno sa semaforskom signalizacijom.