ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

18-07-2018

Porto Montenegro otvorio Centar za inovacije

Centar za inovacije, biznis zona za preduzetnike i freelancer-e, otvoren je u Porto Montenegru – radni prostor koji funkcionise kao kancelarija za sve one kojima je ista potrebna na par sati ili rade na terenu.

Centar se nalazi u zgradi Zbirke pomorskog nasljeđa.

Radni drveni stolovi sa ergonomskim stolicama, i velikom količinom prirodnog svjetla idealan su prostor za sve mlade preduzetnike koji započinju svoj biznis, članove tima crnogorskih start-up projekata, i one koji žele da iznajme radni prostor, za kratkoročne i dugoročne projekte, po dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi.

Dnevni boravak nudi udobnost za neformalne sastanke, dok je terasa sa klupama i suncobranima idealna za rad ili razgovore u udobnosti nautičkog naselja. Brzi WiFi, mašina za kafu, članski popusti u susjednoj Kafeteriji pomažu u maksimalnoj produktivnosti svih onih koji žele da im radni prostor bude baš u Porto Montenegru.



Porto Montenegro daruje slobodan radni prostor do kraja 2018. godine jednom crnogorskom start up projektu sa zanimljivim konceptom i proizvodom – prijava je otvorena od 18. jula do 30. septembra 2018. godine.

Četiri puta godišnje, Savjetodavni odbor Centra za inovacije, organizovaće Dan otvorenih vrata, gdje će ambicioznim preduzetnicima pružiti priliku da svoje ideje predstave stručnom vijeću, a oni daju povratne informacije i strateške savjete.

Cjenovna politika ljetnjeg članstva iznosi: 8€ na dnevnoj bazi, petodnevno članstvo iznosi 30€, a mjesečno 30€, u radnom vremenu od ponedeljka do petka, od 9:00h, do 17:00h.