ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-09-2018

Renoviran budvanski Dom zdravlja

U budvanskom Domu zdravlja pacijenti i zaposleni će imati bolje uslove za rad i liječenje. Naime ta javna ustanova i spolja i iznutra djeluje drugačije nakon što su zamijenjeni svi prozori, a ono što slijedi je renoviranje svih toaleta za pacijenete.

Ova JU, kako nam je kazala dr Marija Mališić, uskoro će obezbjediti pacijentima i zaposlenima bolje uslove za rad i liječenje.

"Prošle godine je Dom zdravlja zasijao u novom ruhu. Završena je sanacija fasade, a ove godine je započeto renoviranje unutrašnjih prostorija. Sve su okrečene, promijenjena je kompletna bravarija. U narednom periodu se očekuje renoviranje svih toaleta za pacijente", kazala je Mališić.

Prema njenim riječima, svi radovi se finansiraju iz sopstvenih sredstava, a rad ustanove će se tokom obnove odvijati po uobičajenom rasporedu.

"Nakon završetka ljetnje sezone, Dom zdravlja nastavlja svakodnevno sa radom, u periodu od 8 do 21. Svake nedelje dolaze konsultanti iz različitih oblasti kako bi se poboljšali uslovi rada i kako pacijenti ne bi morali da idu u druge ustanove. Imamo konsultantne hirurga, kardiologa, ortopeda, fizijatra te specijaliste orologa, i dermatologa. Svi ti pregledi se zakazuju kod sestara koje su zadužene za to", istakla je Mališić.