ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

26-06-2018

U subotu spektakl ispred zidina Starog grada

Jedan od najboljih crnogorskih sportista, Nikola Sjekloća, privodi kraju svoj trenažni proces za meč koji ga očekuje u subotu, 30. juna, kada će imati priliku da boksuje pred svojom publikom, ispred zidina Starog grada.

Iako je prvobitno najavljeno da se radi o borbi za titulu prvaka Evrope u verziji VBO, prema riječima Nikole Sjekloće taj meč će se vjerovatno održati nakon ljetnje sezone.

"Poslije nekog vremena odlučio sam da ponovo napravim meč u Budvi, nadam se da ćemo uspjeti zbog vremenskh prilika. Boksovaću sa bokserom iz Afrike, koji boksuje u Holandiji i ima zavidnu reputaciju", kazao je Sjekloća.

On je jedan dio priprema odradio u Beogradu, dok posljednje pripreme završava u Budvi.

"Poslednje pripreme odrađujem u Budvi sa trenerima Nikolom Ružićem i Vladimirom Šaraburinom. Bitno mi je i da pomognem u organizaciji samog meča. Prvi meč davnih devedesetih sam imao pred domaćom publikom i mnogo volim takve mečeve", kazao je Sjekloća.

Ovaj profesionalni bokser je najavio da je moguće da će pred Novu godinu boksovati u Americi za najboljeg boksera svijeta VBO.

Bokserska revija počeće u 20 časova ispred zidina Starog grada, a planirano je četiri, pet uvodnh mečeva. Profesionali meč imaće i naša sugrađanka Aleksandra Vujović i Marko Nikolić.

Sjekloćin meč počinje u 22:30h.