ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

28-05-2017

Uspješan Brodet fest

Nastavljajući sa realizacijom autentičnih i atraktivnih manifestacija u periodu predsezone, Turistička organizacija Budve (TOB) je sinoć je u Pržnu organizovala 6. Brodet fest.

Turističko-gastronomska manifestacija započela je oko 16 sati defileom Gradske muzike Budva, a zatim nastavljen programom za najmlađe koji su realizovali poznati dječji animator žarko Žabac i glumac Dejan Đonović i u okviru kojeg su podijeljene brojne nagrade.



„Svi mi koji igramo sa djecom smo uvijek na nekoj ivici, šta i kako, ali znamo kad smo na dobrom putu. Ovo je jedini posao na svijetu gdje možete da se igrate beskrajno i da, dok igra traje i igrači su zainteresovani da igraju, nema nikakvih problema“, kazao je Dejan Đonović.



Na nekoliko punktova duž rive, uz muziku primorskih klapa, u saradnji sa HG Budvanska rivijera i Udruženjem šefova kuhinje Crne Gore pripreman je tradicionalni primorski specijalitet.



„Jedna u nizu lijepih manifestacija koje Turistička organizacija Budve realizuje u periodu predsezone, Brodet fest, je i ove godine uspješno realizovana. Za nevjerovatnih, samo jedan sat, podijeljeno je preko hiljadu porcija brodeta napravljenih od preko 100 kg ribe. Dobroj atmosferi dobrinijeli su i mali, lokalni vinari omogućivši degustacija njihovih vina, kao i lokalne domaćiće sa raznim primorskim poslasticama“, istakla je menadžerka manifestacija TOB Maja Rašković.



U večernjim satima, na bini na samoj obali mora, nastupio je ansambl Toć iz Boke, a kao zvijezda večeri od 22 h Goca Tržan.



„Dugo godina izuzetno uspješno saradjujem sa TOB i ne samo sa njima, Crna Gore je moja druga kuća“, kazala je Tržan najavljujući crnogorsku promociju nove pjesme i novog spota za utorak.

Manifestacija je tradicionalno završena petominutnim vatrometom.