ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

15-12-2018

Večeras bokserski spektakl

Povodom predstojećeg bokserskog turnira "Jadranski biser", u sklopu kojeg će biti i profesionalni bokserski rejting meč između Nikole Sjekloće i Bruna Tavaresa iz Portugala, juče je u sklopu kompleksa Guesthouse Le Marc u Budvi, održano mjerenje i pres konferencija.

Naš borac je na mjerenju imao 79,8 kg, dok je Portugalac težak 78,9 kg.

Predsjednik Crnogorske profesionalne bokserske federacije (CPBF) Miodrag Mijo Martinović je izjavio da očekuje kvalitetnu borbu i da se nada pobjedi Sjekloće, koja će ga dodatno podići na rejting listi i da će mu to dati šansu da se ponovo bori za neki od šampionskih pojaseva.

Nikola Sjekloća je izjavio da se osjeća spremno za ovaj meč i da se nada pobjedi.

Ovaj put mu je bilo malo teže da održi kilažu za ovaj meč, ali se nada da će izvojevati pobjedu sjutra veče bez obzira što je njegov protivnik ima izuzetno dobar profi skor, a i znatno je mlađi i željniji dokazivanja.

Borac iz Portugala je izjavio da mu predstavlja veliko zadovoljstvo što će raditi meč protiv tako renomiranog borca i da mu je ovo najznačajnija borba u dosadašnjoj karijeri. Siguran je u sebe i nada se da ovoliko prevaljeni put neće biti uzaludan.

Meč Sjekloća - Tavreš se radi u 10 rundi.

U glavnoj uvodnoj borbi nastupiće Veljko Ražnatović - Srbija, protiv Ibrahima Traorea iz Francuske. Meč je zakazan u 6 rundi.

Program u Mediteranskom sportskom centru u Budvi počinje u 19 časova, i u prvom dijelu programa predstaviće se borci iz bokserskog kluba Budva, koji će ukrstiti rukavice protiv vršnjaka iz Slovenije i Srbije.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Opštine Budva i Turističke organizacije Budva, ulaz u sportski centar je besplatan.