ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

19-05-2017

Voz Bar - Beograd ponovo 16. juna

Noćni voz na relaciji Bar-Beograd-Bar ponovo će saobraćati od 16. juna, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

„Nakon intenzivnih sastanaka menadžmenta ŽPCG sa predstavnicima željeznica Srbije,u cilju realizacije saobraćaja „noćnog” voza na relaciji Bar – Beograd - Bar, ŽPCG AD Podgorica i Srbija voz AD Beograd dogovorili su da od 16. juna uspostave noćnu ponudu prevoza putnika na ovoj relaciji”, kaže se u saopštenju.

Iz ŽPCG su pojasnili da će međunarodni noćni vozovi saobraćati pomoćnim prevoznim putem preko Užica, Kraljeva i Lapova za Beograd i obratno, sa polaskom iz stanice Bar u 16 sati i 50 minuta i iz stanice Beograd oko 18 sati.

U noćnoj ponudi, ŽPCG je obezbijedio je prevoz u kolima za spavanje, kušet, kola sa sjedištima i kola za prevoz praćenih automobila.

„Voz će saobraćati pomoćnim prevoznim putem do 15. jula, nakon čega će saobraćati redovnom trasom“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je red vožnje za dnevni Inter City voz ostao nepromijenjen, odnosno da saobraća po redovnim polascima, iz Bara u sedam sati i deset minuta i iz Podgorice u osam sati, sa presijedanjem i obezbijeđenim alternativnim prevozom autobusima od željezničke stanice Lajkovac do Beograda.
Reklame