ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

26-11-2017

Vukotić i Dragutinović srebrni u Kolumbiji

Crnogorska džiu džicu reprezentacija prvi takmičarski dan Svjetskog prvenstva u Bogoti završila je sa dvije medalje, zlatnom i srebrnom.

Vukčević Dejan, u borbama +94 kg, osvojio je zlatnu medalju pobijedivši takmičare iz Rusije, Kolumbije, Tunisa a u finalu takmičara iz Poljske.

Vukotić Stefan – Dragutinović Vuk, u Duo classic sistemu, osvojili su srebrnu medalju, pobijedivši ekipe Italije, Kostarike, Belgije a poraženi su u finalu od ekipe Austrije za pola poena razlike.

Danas će crnogorski proslavljeni par Vukotić-Dragutinović nastupiti u Duo show sistemu gdje se sa pravom od njih očekuje takodje dobar rezultat.

"Sa zadovoljstvom ističemo da su naši sportisti još jednom na pravi način potvrdili svoju visoku klasu na radost svoje nacije, svih nas koji smo posvećeni ovom sportu, ukupnoj sportskoj javnosti Crne Gore i njihovim porodicama. Jedna, više nego uspješna sezona se ovom aktivnošći završava i postignuti rezultati kako ranjih godina tako i sada mogu svima služiti na ponos", saopšteno je iz Džiu džicu saveza Crne Gore.

Duo sistem Vukotić – Dragutinović na prošlom Svjetskom prvenstvu u disciplini „show“ bili su šampioni.