ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

11-07-2017

Za Newmana francuska vina, FatBoya vazdušne sirene, Sean Paula rum i vegetarijanska pica

Uvijek je publici bilo interesantno znati koji su to posebni ili specijalni uslovi koji moraju biti spunjeni, kako bi se svjetske zvijezde na što bolji način pripremile za nastup i na bini dale maksimum.

A koliko ti zahtjevi nekada znaju da budu i veoma obični, potvrđuje i rajder lista hedlajnera ovogodišnjeg Sea Dance-a.

"Britansku zvijezdu John Newman, koji će svojim eksluzivnim nastupom, 13. jula, zvanično otvoriti ovogodišnji Sea Dance, po dolasku na festival sačekaće omiljeno francusko crno i bijelo vino vrhunskog kvaliteta. U bekstejdžu popularnog izvođača naći će se tri svlačionice za njega i njegov tim. Sve moraju biti dobro osvijetljene, sa udobnim namještajem, velikim ogledalom i pristupom kupatilu i tuš kabini", ističu iz festivalske organizacije.

Mag za miks-pultom Fatboy Slim prirediće drugog dana festivala pravi audio - vizuelni spektakl na Jazu.

"Za potrebe nastupa poznata zvijezda tražila je vazdušne sirene. Prije izlaska na scenu, u bekstejdžu će ga dočekati voćni smuti i šest energetskih čokoladica. Ništa više ne iziskuje ni kralj "dancehalla" sa Jamajke Sean Paul. Ovog hitmejkera u bekstejdžu pred nastup, 15. jula, čekaće flaša ruma, a nakon energičnog koncerta snagu će povratiti hranom, a sve što mu je potrebno je vegetarijanska pica, sa sirom i ananasom", naglašavaju organizatori.

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće već od srijede, 12. jula, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima.

Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice.

Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je u srijedu od 16 h do 20 h, četvrtak od 16 h do 3 h, petak i subotu od 17 h do 3 h.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji se nalazi na svega 50 m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je Sea Dance jedinstven u svijetu.

Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampova, čime ovaj koncept festivalskog ljetovanja postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta.

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića.

Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni.

Sea Dance kamp biće otvoren od 11. do 18. jula, a cijena boravka po osobi iznosi 33 eura.