ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

Šestodnevnom programu Festivala prethodile su radionice kreativnog pisanja, a konkurs na temu "Glavni junak moje priče/pjesme" završen je 15.marta za osnovce dok je za srednjoškolce otvoren do 23.marta. Na konkurs je pristiglo vise od 200 dječijih radova iz zemlje ali i iz regiona, a odluku o najboljima donijeće žiri dječijeg književnog festivala. Ovogodišnji, peti po redu Festival počeće u ponedjeljak 26.marta u 17h ekološkom radionicom nakon čega u 19h slijedi zvanično otvaranje i promocija Zbornika Festivala. Književnim kvizom kao i radionicom pisanja scenarija, program Festivala nastavlja u utorak od 16h do 19h i u srijedu u istom terminu, kada će, nakon radionice pisanja scenarija biti odigrana dječija predstava Dramskog studija Budva "Uspavanja ljepotica" u Cadmus sineplexu. U četvrtak, 29. marta u terminima od 16h do 18h planirane su radionica crtanja, te radionica pisanja koje će voditi likovni umjetnik Simon Vučković i dječiji pisac Jasminka Petrović, a od 19h biće priređen okrugli sto na temu "Značaj drame u razvoju djeteta" - program koji je namijenjen odraslima. Radionicom lutkarstva u petak od 15h nastavlja program festival "Male morske pjesme i priče". Nakon radionice lutkarstva, u 17h biće priređena knjževna žurka i druženje sa piscima, gostima Festivala, a nakon toga uslijediće svečana dodjela nagrada – Mali od palube. Posljednjeg dana festivala, u subotu, 31. marta povodom petogodišnjice Festivala u Cadmus sineplexu biće otvorena izložba fotografija koje su zabilježile sve važne trenutke u proteklih pet godina, a nakon toga gosti Festivala, nagrađeni učenici i organizatori ići će na tradicionalni književni izlet čime se okončava peti festival "Male morske pjesme i priče". U ovogodišnjem Festivalu će pored učenika, takmičara i organizatora učestvovati dječiji pisci Jasminka Petrović, Slobodan i Aleksandar Obradović, Vera Mačić i pisci Radinko Krulanović, Sanja Vilus, zatim dramaturzi Stela Mišković i Miloš Boreta, dr Siniša Jelušić, likovni umjetnici Simon Vučković i Sandra Đurbuzović, profesori Biljana Komarica, Sanja Vojinović, Mirjana Dajičić, Milena Radović Savić, Zorica Joksimović i Tanja Vujačić, zatim producent Mirela Adrović Šofranac, predsjednica OKB Katarina Vukadinović, biolog Nemanja Malovrazić i Anastasija Knežević, pobjednica srednjoškolskog kviza znanja. Program Festivala će se odvijati u JU Narodna biblioteka Budve, u amfiteatru Akademije znanja, Cadmus sineplexu i Omladinskom klubu Budva.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
15°C

20-03-2018

13°C
8°C

21-03-2018

14°C
3°C

22-03-2018

8°C
2°C

23-03-2018

9°C
2°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close