ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Promocija knjige "Razgovori o filmu" Marije Perović

  Promocija knjige “Ragovori o filmu”, rediteljke Marije Perović, biće održna u Narodnoj biblioteci Budva u utorak, 16. oktobra sa početkom u 19 sati.

 • Opština raspisala konkurs o dodjeli linija za obavljanje djelatnosti gradskog i prigradskog prevoza

  Opština Budva raspisala je konkurs o dodjeli linija za obavljanje djelatnosti javnog linijskog prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Budva, bez naknade, po utvrđenom Planu linija.

 • Danas bez struje nekoliko naselja

  Zbog planiranih radova na mreži danas će u terminu od 9 do 9 i 30 sati bez struje ostati naselja Medigovići i Novonaselje, a od 12 sati do 12 sati i 30 minuta naselja Đurovići, Fabrika vagona, SLI i Golubović.

 • Poetsko veče Velimira Ralevića

  U Narodnoj biblioteci Budve u petak je održano Poetsko veče Velimira Ralevića. O Ralevićevom stvaralaštvu govorila je profesorica Zorica Joksimović, koja je sa učenicima pripremila i recital: učenici, polaznici recitatorske sekcijei i radionice kreativnog pisanja kazivali su stihove Velimira Ralevića, ali i svoje inspirisane poezijom ovog autora.

 • "Lepota Mediterana" - festival ljepote, njege i velnesa

  Festival "Lepota Mediterana" održaće se 22-23. oktobra u okviru "Sedme međunarodne konferencije: "Zdravstveni turizam - perspektive i ograničenja" u hotelu Splendid u Bečićima.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Festival je namijenjen stručnoj i široj javnosti, a učesnici festivala su predstavnici iz zemalja balkanskog regiona i drugih zemalja u okruženju: Crne Gore, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Bugarske. U hotelu Splendid, tokom dva dana Festivala održaće se mnogobrojna predavanja, radionice i stručni seminari o zdravlju, ljepoti lica i tijela i duhovnosti. Festival "Lepota Mediterana" okupiće zdravstvene radnike i vlasnike privatnih zdravstvenih ustanova; doktore, stručnjake u oblasti zdravstva i njege, poznate ličnosti i predavače, prodavce i distributere aparata za zdravstvo, lepotu, podmlađivanje i njegu lica, tela i kose; menadžere i vlasnike velnes i spa centara. Festival se održava od 10 do 21 sat, a ulaz na festival i predavanja je besplatan. Predavanje koja će promeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija Tokom dva dana Festivala, osim izlaganja od 10 do 16 časova, namijenjenih stručnoj javnosti, tokom dva dana festivala “Lepota Mediterana”, od 17 do 21 čas, održaće se predavanja i radionice, namijenjene široj javnosti u oblasti ljepote, njege, zdravstva i velnes programa. Ekskluzivno predavanje o potpuno novoj platformi konsultacija u praksi održaće primarijus dr Gorana Isailović, dermatovenerolog i predavač na mnogobrojnim konferencijama i simpozijumima u svijetu. Predavanje doktorke Isailović: "Mobilna tele-dermato-kozmetička konsultacija" potpuno će promijeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija i povezati moderne platforme i tehnologije i sredstva masovne komunikacije. Na festivalu će biti predstavljen velnes uređaji za profesionalnu i kućnu upotrebu: “Life expert” za testiranje funkcionalnog stanja 47 organa i “Life ballance” za normalizaciju prirodnog biosistema - u organizaciji Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća. Na radionici 23. oktobra od 17 časova otkrijte disbalans u tijelu, saznajte da li koristite dobru kozmetiku, dodatke ishrani ili ljekove? Otkrijte i deficit minerala ili vitamina u tijelu, kompletno stanje organa, prisustvo parazita, stanje aure, čakri, fiziološke starosti...

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close