ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 14-11-2018

Marković: Crna Gora već osjeća koristi članstva u NATO-u

Crna Gora osjeća koristi članstva u NATO-u, prije svega kroz porast investicija i interesovanja kredibilnih investitora, rekao je premijer Duško Marković.

Društvo 14-11-2018

Veći dio Budve sinoć bio u mraku

Zbog ispada na trafostanici 110/35 kV Budva- Markovići, veći dio Budve bio je sinoć bez struje, u periodu od 21:50 do 22:20 h.

Sport 14-11-2018

Za vikend drugi po redu plivački turnir

U okviru programa proslave Dana Opštine Budva, u subotu, 17. novembra od 11 sati biće otvoren drugi po redu plivački turnir za koji je ove godine prijavljeno više od 300 plivača sa teritorije Crne Gore.

Društvo 14-11-2018

U Budvi smanjen broj socijalno ugroženih, a povećan broj nasilja u porodici

Od početka godine u Centru za socijalni rad Budva evidentirano je 87 slučajeva nasilja u porodici. Dok je broj ovih slučajeva povećan, sa druge strane smanjen je broj korsinika materijalnog obezbjeđenja, pa se Opština Budva može pohvaliti najmanjim izdvajanjem sredstava Ministarstva rada i socijalnog staranja za pomenute nadoknade.

Društvo 14-11-2018

Od sjutra obavezna zimska oprema

Upotreba zimske opreme za sva motorna vozila obavezna je od sjutra, 15. novembra do 31. marta naredne godine. Vozači koji ne budu poštovali pravila moraće da plate kaznu koja se kreće u iznosu od 50 eura do 150 eura.

Društvo 14-11-2018

Počelo suđenje za udes u Bečićima: Adrović žali zbog tragedije ali ne priznaje krivicu

"Jako mi je teško, ovo mi je totalno promijenilo život. Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje.Međutim, ja ne osjećam krivicu jer nisam nikako mogla da izbjegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad", izjavila je juče pred sudijom kotorskog Suda Danijelom Samardžić Budvanka Emina Adrović.

Društvo 14-11-2018

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Društvo 14-11-2018

Dio naselja Jaz danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će u terminu od devet do 13 sati bez struje biće dio naselja Jaz.

Društvo 14-11-2018

Danas sunčano i toplo

U Budvi će danas biti pretežno sunčano najviša dnevna od devet do 23 stepena.

Društvo 13-11-2018

Petodnevni novogodišnji program u Budvi

"Budva će i ove godine biti regionalni centar novogodišnjih dešavanja.Potrudili smo se da organizujemo doček dostojan velikog jubileja, dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu" - rekao je na konferenciji za novinare u Podgorici direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović.

Društvo 13-11-2018

Jak zemljotres kod Ulcinja

Zemljotres jačine 4,3 Rihtera, čiji je epicentar bio nedaleko Ulcinja, pogodio je danas Crnu Goru, saopštio je Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Sport 13-11-2018

Jednogodišnje stipendije za Bojanu Gojković i Petra Liješevića

Ministar sporta Nikola Janović uručio je danas rješenja o utvrđivanju statusa perspektivnih sportista bokserima Bojani Gojković i Petru Liješeviću, saopšteno je iz Ministarstva sporta.

13-11-2018

HG Budvanska rivijera osvojila nagradu za najbolju marketinšku kampanju

Na stručnoj konferenciji iz oblasti hotelijerstva "Best Stay 2018" koja se održala u Dubrovniku, Hotelska grupa Budvanska rivijera je osvojila nagradu "Simply the best marketing campaign" za marketinšku kampanju pod sloganom "Dobre navike ne treba mijenjati".

Društvo 13-11-2018

Ponovo spriječeno postavljanje stubića; Direktor France: Namjerni atak na naše prodavnice

Postavljanje metalnih stubića na na glavnom gradskom bulevaru, kako bi se onemogućilo parkiranje vozila na trotoaru, ponovo su spriječili zaposleni u marketu Franca. Iz nadležnog Sekretarijata saopšteno je da su planirani radovi na opštinskom prostoru.

Društvo 13-11-2018

Finalizovan elaborat o autobuskim i taksi stajalištima

Kako bi se uredio taksi saobraćaj u našem gradu, u proteklom periodu donesene su značjane promjene na bolje u ovoj djelatnosti, kazao je v.d. sekretara Sekreterijata za privredu Marko Marković, ističući da je lokalna samouprava bila i biće transparentna za dogovore i realizaciju onoga što je predviđeno zakonskim propisima.

Reklame