ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 17-08-2017

Krapović: Zbog nečije neodgovornosti ili ličnih frustracija i nezadovoljstva ispaštaće građani

Na dnevnom redu 11. sjednice Skupštine opštine Budva koju je predsjednik Skupštine na moj predlog zakazao za 29. avgust, naći će se tačke od krucijalnog značaja za građane naše opštine, saopštio je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

Društvo 17-08-2017

Ivković: Turisti sve više traže prirodni ambijent

Poslednjih godina najveća potražnja među nekretninama Crne Gore je bila za kamenim kućama građenim u tradicionalnom stilu, za komadima zemlje lociranim uz obalu, i za apartmanima u novogradnji.

Društvo 17-08-2017

Komemorativna sjednica povodom smrti slikara Jova Ivanovića

U Modernoj galeriji koju je osnovao slikar Jovo Ivanović, danas je održana komemorativna sjednica na kojoj su se porodici, prijateljima i sugrađanima, sa pijetetom obratili, predsjednik Skupštine Opštine Budva, Đorđe Vujović, predsjednik Opštine Dragan Krapović i dr Ivo Ivanović.

Kultura 17-08-2017

Predstava Kafana Balkana u Budvi

Predstava, melodrama "Kafana Balkana" po tekstu Branislava Jankovića u režiji Irfana Mensura  biće izvedena u nedjelju, 20. avgusta 2017. godine, sa početkom u 21 čas na Trgu između crkava u Starom gradu u Budvi.

Društvo 17-08-2017

Na Lovćenu kritično: Požar prijeti da se proširi na primorje

Situacija sa požarima na teritoriji Opštine Cetinje i dalje je kritična, a gašenje vatre, kao i prethodnih dana otežava jak vjetar. Sve vatrogasne ekipe su na terenu, i pokušavaju da spriječe da se požar ne proširi i do primorja, javlja TV Vijesti.

Kultura 17-08-2017

Izložba i stručni skup o kamenu - poslednji programi festivala Grad teatar

Izložba Ćutanje kamena, autorke dr Rajke Bošković, koju JU Grad teatar organizuje u saradnji sa Muzejom savremene umetnosti iz Beograda, biće otvorna u petak, 18. avgusta, u 21 h u crkvi Santa Marija u Starom Gradu.

Društvo 17-08-2017

DDDK Radivoje Pima ubrzo dobija novu kancelariju

Članovi budvanskog Društva dobrovoljnih davalaca krvi “Radivoje Pima” od kraja juna učestvovali su na nekoliko značajnih, dobrovoljnih akcija davanja krvi u zemlji i regionu, a u ubrzo će dobiti i novu kancelariju u prostorijama Crvenog krsta u Budvi.

Društvo 17-08-2017

Težak udes na Vranjini

Stravičan udes dogodio se sinoć deset minuta prije ponoći na putu Podgorica-Bar u mjestu Vranjina u kom je jedna osoba teško povrijeđena, prenosi CdM.

Politika 17-08-2017

Održana sjednica Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje

Operativni štab za zaštitu i spašavanje, koji je uspostavljen Odlukom Vlade Crne Gore, održao je juče u prostorijama Direktorata za vanredne situacije sjednicu na kojoj je analizirana aktuelna situacija u vezi sa požarima na otvorenom prostoru u Crnoj Gori.

Društvo 17-08-2017

Prodaja udžbenika počeće 28. avgusta

Prodaja udžbenika u Crnoj Gori počeće najkasnije 28. avgusta, a distribucija sedam dana ranije, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Društvo 17-08-2017

Apel volonterima da pomognu u gašenju požara

Situacija na području Lovćena izuzetno je složena, a postoji mogućnost da se danas, u zavisnosti od vremenskih uslova, ponovo pogorša, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog štaba za krizne situacije.

Društvo 17-08-2017

Danas temperatura do 36 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, a poslijepodne se očekuje umjeren razvoj oblačnosti.

Sport 17-08-2017

TPCFL: Poraz Petrovca u Pljevljima

Rudar je u Pljevljima savladao Petrovac 4:1 i upisao prvi trijumf ove sezone.

Društvo 17-08-2017

Vrtićanima 300 kvadrata u TQ Plaza

Vrtićani će dobiti oko 300 kvadrata prostora u TQ centru Plaža kako bi svi upisani u ovu školsku godinu mogli na adekvatan način da borave u javnoj predškolskoj ustanovi, kazao je predsjednik Skupštine opštine Budva Đorđije Vujović za Polis.

Reklame