ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

23-06-2017

UP: Uhapšeni zbog vožnje u alkoholisanom stanju, najavljene strožije kontrole

Službenici saobraćajne policije Centra bezbjednosti Budva su u srijedu oko 18 sati lišili slobode dvadesetdevetogodišnjeg Budvanina D.R, jer je prilikom saobraćajne kontrole u Mediteranskoj ulici, upravljao putničkim motornim vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,94 g/kg.

23-06-2017

Izbor najljepšeg dvorišta 30. juna

Radio Televizija Budva realizuje projekat Izbor za najljepše dvorište 2017. godine i nagrađuje kreativnost, inovativnost i ljubav prema prirodi.

23-06-2017

Sea Dance - biti ili ne biti, pitanje je sad

Održavanje ovogodišnjeg izdanja Sea Dance festivala na Jazu moglo bi da dođe u pitanje ako ministarstva turizma i finansija do 5. jula ne riješe zahtjeve mještana NVO Jaz Mrčevo polje za uknjižbom bar dva vlasnika zemlje, kazao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović na jučerašnjoj sjednici.

23-06-2017

Poznati blogeri u i o Budvi i Crnoj Gori

Travel & lifestyle blogeri, Lauren Bullen iz Australije i Jack Morris iz Velike Britanije boravili su u Budvi od 18. juna u okviru studijske posjete svjetski poznatih blogera, koje Turistička organizacija opštine Budva (TOB) organizuje poslednjih godina.

23-06-2017

Veliko okupljanje rotarijanaca u Budvi - Konferencija Distrikta 2483

Konferenecija Rotari Distrikta 2483, najznačajnije godišnje okupljanje rotarijanaca klubova Crne Gore i Srbije, biće održano predstojećeg vikenda u Budvi.

23-06-2017

Čeoni sudar kombija i kamiona u Lapčićima, povrijeđeni vozači

U čeonom sudara kombija i kamiona, hercegnovske i valjevske registracije, jutros u Lapčićima povrijeđena su oba vozača.

22-06-2017

Gazivoda: Podmorje liči na neku građevinu ili kamenolom

Na ugrožene ljudske živote i, posebno, eko sistem nekada bogatog podmorja zbog izlova ribe dinamitom, ukazuju iz Kluba za sportski ribolov Budva.

22-06-2017

Krapović: Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos, ali smo bolji od prethodnika

Zatekli smo potpuni finansijski i organizacioni haos i nije bilo lako uhvatiti se u koštac sa tim problemima, ali imamo riješenost da istrajemo na poštenom i bezkompromisnom pristupu da unaprijedimo život u Budvi, istakao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, dodajući da ne postoji idealna vlast, ali da je nova vlast bolja u odnosu na prethodnike.

22-06-2017

Marković: Nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao tim

Potpredsjednik Opštine Budva Veselin Marković je kazao da nova vlast, iako sastavljena od devet partija, funkcioniše kao jedan tim i da prekid poslednjeg skupštinskog zasijedanja usled nedostatka kvoruma nije izazvao nikakav nesporazum izmežu Demokrata i Socijalističke narodne partije (SNP), čiji je predsjednik.

22-06-2017

Sjutra dio Brežina bez električne energije

Zbog radova u trafostanici Petrovac 1, sjutra (petak) u terminu od 7 do 8.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, obavještavaju iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

22-06-2017

Buljarica sjutra bez vode

Zbog otklanjanja kvara, čiji radovi iziskuju sanaciju u ranim jutranjijm satima, skoro svi potrošači u Buljarici neće imati vodu sjutra (petak) u vremenu od 6 do 10 sati, obavještavaju iz d.o.o. Vodovod i kanalizacija Budva.

22-06-2017

Novaković: Smeće se odvozi pet puta dnevno

Na budvanskoj rivijeri boravi više od 20 hiljada gostiju što je primjetno reflektuje na količine smeća koje se, poslednjih dana, pet puta dnevno odnose iz Budve.

22-06-2017

Kovačević: U Budvi nema narušavanja javnog reda i mira u većem obimu

Zbog sve većeg priliva turista, službenici Centra bezbjednosti Budva svakodnevno vrše pojačane kontrole radi bezbjednog odvijanja ljetnje turističke sezone, kazao je za Radio Budvu komandir stanice budvanske policije Slobodan Kovačević.

22-06-2017

Lišen slobode u Budvi po međunarodnoj potjernici

Službenici Centra bezbjednosti Budva lišili su slobode državljanina Republike Srbije, tridesetdvogodišnjeg Bojana M. Jovanovića iz Beograda.

21-06-2017

Mještani Pobora protiv koridora sa dalekovodom

Mjesna zajednica Pobori organizovala je sastanak mještana, tamošnjih investitora i predstavnika Opštine Budva zbog koridora za visokonaponski kabl koji treba da prođe kroz to selo.

21-06-2017

Krapović: Izmireni dugovi prema NVO Jaz - Mrčevo polje i Sea Dance festivalu

Opština Budva je izmirila dugovanja po osnovu ugovora za organizaciju Sea Dance festivala i prema članovima NVo Jaz - Mrčevo polje i prema organizatoru festivala, potvrdio je za TV Budva predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

21-06-2017

Od sjutra duže radno vijeme odjeljenjima i filijalama MUP-a u primorskim opštinama

Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučilo je da u primorskim opštinama uvede produženo radno vrijeme tokom trajanja ljetnje turističke sezone zbog povećanog obima posla i velikog broja zahtjeva za izdavanje dokumenata, kao i zahtjeva za pružanje drugih usluga iz oblasti rada područnih jedinica i filijala MUP-a u toku ljetnjih mjeseci.

Reklame