ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

10-08-2017

Joga kao umjetnost pravilnog življenja

Joga ne utiče samo na fizičko zdravlje, već i na psihičko stanje i vodi ka psihičkom ozdravljenju, kazala je sertifikovana instruktorka joge Svetlana Vujačić u razgovoru sa Nađom Ćosić.

07-08-2017

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio drugi singl, u najavi prvi album

Budvanski bend Mazzom u fugazzu objavio je juče, 6. avgusta, na svom zvaničnom youtube kanalu spot za pjesmu Ka da te niko ne gleda.

02-08-2017

Cadmus cineplex: Od 18 h Pogled sa Ajfelovog tornja, ulaz besplatan

U okviru projekta Savremeni crnogorski filmovi, koji Cadmus Cineplex realizuje u saradnji sa Crnogorskom kinotekom, danas od 18 h u sali 4 biće prikazan film domaće produkcije Pogled sa Ajfelovog tornja.

28-07-2017

Nezaboravno druženje sa KIC POP HOR-om u Budvi

Nakon prvog, spektakularnog koncerta novoosnovanog KIC POP HOR-a u Podgorici, sinoć je 40-ak većinom ženskih vokala uz profesionalne muzičare Enesa Tahirovića, Ivana Tomasa, Martina Đorđevića, Dejana Ljujića i Stefana Pavićevića održan koncert u Starom gradu u organizaciji TOB-a.

11-07-2017

Za Newmana francuska vina, FatBoya vazdušne sirene, Sean Paula rum i vegetarijanska pica

Uvijek je publici bilo interesantno znati koji su to posebni ili specijalni uslovi koji moraju biti spunjeni, kako bi se svjetske zvijezde na što bolji način pripremile za nastup i na bini dale maksimum.

Reklame