ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-10-2018

Bagarić: Nadam se da ćemo vratiti slavu odbojke u Budvi kao što je nekad bila

Najznačjniji uspijeh odbojkaškog kluba “Mediteran” ostvaren je prošle godine, kada je klub izborio učešće u prvoj ligi, osvojivši prvo mjesto na finalnom turinru, kazao je trener Marko Bagarić.

"Naš klub broji preko 200 članova, djece koja treniraju u školi odbojke preko svih ostalih selekcija do ženske seniorske ekipe koja ove godine igra prvu ligu. Prošle godine naš klub je izborio učešće u prvoj ligi osvojivši prvo mjesto na finalnom turniru koji smo mi organizovali. Nažalost ove godine smo izgubili obije utakmice, prvu od Gimnazijalca nakon toga i od ekipe Morače, očekivano jeste obzirom da imamo mlad tim, ali nadam se opstanku i pobjedama", rekao je Bagarić.

Nekada je odbojka bila sport broj jedan u Budvi.

"Nadam se da ćemo zajedno sa novoformiranim opštinskim klubom Budva sa kojim imamo odličnu saradnju, u budućnosti vratiti slavu odbojke u Budvi kao što je to nekad bilo. Teško jeste i trebaće vremena, ali mi imamo podršku od dosta ljudi, jer kad vide kvalitetan rad onda im nije žao da pomognu", istakao je Bagarić.

Misija od samog početka bila je omasovljavanje odbojke, da svako djete ima adekvatan trenažni proces.

"Cilj je da svaka naša selekcija učestvuje na takmičenjima što domaćim što međunarodnim", reako je Bagarić i dodao da najmlađi članovi mogu da se jave u Sportskom centru Rea. Treninzi su ponedeljkom srijedom i petkom u 17 i 30 časova.