ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

13-11-2018

HG Budvanska rivijera osvojila nagradu za najbolju marketinšku kampanju

Na stručnoj konferenciji iz oblasti hotelijerstva "Best Stay 2018" koja se održala u Dubrovniku, Hotelska grupa Budvanska rivijera je osvojila nagradu "Simply the best marketing campaign" za marketinšku kampanju pod sloganom "Dobre navike ne treba mijenjati".

Nagrade su dodjeljivane u sedam različitih kategorija od strane stručnog žirija sastavljenog od tima eminentnih članova, zaposlenih u hotelskim kućama: Hotel Park Split, Georgian House Hotel, Radisson Hotel Group, Wyndham Hotel Group, Best Western Hotels & Resorts, Regent Porto Montenegro, Made in Louise.

"Ova nagrada je još jedna potvrda kontintinuiranog ulaganja u podizanje nivoa kvaliteta ne samo hotelskih usluga i sadržaja već i marketinških aktivnosti koje ih prate", naveli su iz ove kompanije i dodali da je kampanja "Dobre navike ne treba mijenjati" osmišljena sa ciljem da krajnjim korisnicima ukaže na već prepoznatljiv brend upakovan u nove sadržaje, a koji gostima pruža tradicionalno autentičan doživljaj - onaj koji pamte i zbog kojeg se uvijek vraćaju.

"Tako nastaju dobre navike, a dobre navike ne treba mijenjati. Kampanja je imala dobar odjek, što je izmedju ostalog rezultiralo još jednom uspješnom sezonom, koja je zabilježila rast u odnosu na prethodnu po svim relevantnim parametrima, kao i odličnim komentarima gostiju u anketama i na online platformama (društvenim mrežama, tripadvisor.com, booking.com.)", zaključili su iz ove kompanije.

Konferencija "Best Stay 2018" programom je obuhvatila aktuelne teme savremenog hotelijerskog poslovanja kao i panele na kojima su vođene diskusije sa ciljem pronalaženja korisnih savjeta i zaključaka, uz idealnu priliku za networking - povezivanje i razmjenu iskustava u oblasti hotelijerske industrije širom Evrope.