ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

15-10-2018

"Lepota Mediterana" - festival ljepote, njege i velnesa

Festival "Lepota Mediterana" održaće se 22-23. oktobra u okviru "Sedme međunarodne konferencije: "Zdravstveni turizam - perspektive i ograničenja" u hotelu Splendid u Bečićima.

Festival je namijenjen stručnoj i široj javnosti, a učesnici festivala su predstavnici iz zemalja balkanskog regiona i drugih zemalja u okruženju: Crne Gore, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Bugarske.

U hotelu Splendid, tokom dva dana Festivala održaće se mnogobrojna predavanja, radionice i stručni seminari o zdravlju, ljepoti lica i tijela i duhovnosti.

Festival "Lepota Mediterana" okupiće zdravstvene radnike i vlasnike privatnih zdravstvenih ustanova; doktore, stručnjake u oblasti zdravstva i njege, poznate ličnosti i predavače, prodavce i distributere aparata za zdravstvo, lepotu, podmlađivanje i njegu lica, tela i kose; menadžere i vlasnike velnes i spa centara.

Festival se održava od 10 do 21 sat, a ulaz na festival i predavanja je besplatan.

Predavanje koja će promeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija

Tokom dva dana Festivala, osim izlaganja od 10 do 16 časova, namijenjenih stručnoj javnosti, tokom dva dana festivala “Lepota Mediterana”, od 17 do 21 čas, održaće se predavanja i radionice, namijenjene široj javnosti u oblasti ljepote, njege, zdravstva i velnes programa.

Ekskluzivno predavanje o potpuno novoj platformi konsultacija u praksi održaće primarijus dr Gorana Isailović, dermatovenerolog i predavač na mnogobrojnim konferencijama i simpozijumima u svijetu.

Predavanje doktorke Isailović: "Mobilna tele-dermato-kozmetička konsultacija" potpuno će promijeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija i povezati moderne platforme i tehnologije i sredstva masovne komunikacije.

Na festivalu će biti predstavljen velnes uređaji za profesionalnu i kućnu upotrebu: “Life expert” za testiranje funkcionalnog stanja 47 organa i “Life ballance” za normalizaciju prirodnog biosistema - u organizaciji Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća.

Na radionici 23. oktobra od 17 časova otkrijte disbalans u tijelu, saznajte da li koristite dobru kozmetiku, dodatke ishrani ili ljekove? Otkrijte i deficit minerala ili vitamina u tijelu, kompletno stanje organa, prisustvo parazita, stanje aure, čakri, fiziološke starosti...